Bildbomb!

Valparna växer, frodas och mår bra! Tea har där emot haft det lite tufft då hon fick feber igår och haft problem med mjölkproduktionen så vi packade in alla valpar i en transportbur och åkte till veterinären med henne. De tog prover, odlingar och röntgade även magen för att se så att det inte blivit kvar något efter valpningen. Tea var lugn och  lät sig utan problem hanteras av veterinären som tyckte hon var imponerande duktig! Röntgen visade en tom, ihop sjunken men enorm livmoder och organ som har förflyttats eller klämts ihop pga brist på plats. Det var nästan overkligt att se att så många små troll kunnat få plats i denna lilla kropp. Det tar upp till två månader innan allt är återställt i magen på henne. VILKEN FANTASTISK TJEJ VI HAR!! Provsvaren var bra och vi väntar på odlingssvar som kommer inom en vecka. Det är en misstanke om  endometrit som är när slemhinnan i livmodern är inflammerad så vi åkte hem med antibiotikabehandling. Idag mår hon mycket bättre och mjölken är igång ordentligt så nu har vi mätta och nöjda valpar som börjat gå upp i vikt :) 

 

Här släpper jag en bildbomb från valplådan!! :D    

Hoppas vi har dämpat lite av er abstinens nu hihi... ;)